"Everybody needs Somebody"- в памет на Соломон Бърг - кралят на соула
http://vbox7.com/play:8aa6e6b2
Всеки има нужда някой да обича.
(Не да притежава.)
Всеки (миг поне) някому се врича.
(После го предава...)
Всеки някой ден някого сънува
и му е красиво.
Без любим човек светът не съществува
(сякаш не сме живи).
Всеки има нужда някой да прегърне
нежно и горещо -
чувствата прекрасни в песен да превърне,
в стих и в още нещо...
Всеки чака някой, търси го с години
по пътища бели.
Бог създал душите ни само наполовина -
трябва друг Човек, за да станем цели.
© Нина Чилиянска All rights reserved.