Nov 6, 2008, 6:11 PM  

Всички мои кошмари 

  Poetry » Other
480 0 2

Всички мои кошмари,
стаени в душата ми
още от детството,
преживяни
на няколко пъти
във времето,
разпилявани
и събирани
в мъдростта на опита,
и погребани
с кръст отгоре
с надпис "Утопия",
възкресявани,
обругавани,
необичани,
различни
всеки път,
но еднакви
в свойта безпътица,
те изригват отново,
когато пред мен
се сгромолясва светът,
защото тебе те няма.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??