Mar 1, 2016, 11:52 AM

Всичко е мрачно 

  Poetry » Other
425 0 7

 Кафето горчи когато го пия,

със спомени лоши повярвай за теб.

Мъка, тъга опитвам да трия,

всичко е мрачно пред мен и навред.

Искам да бъда понякога весел,

мрачния спомен изчистил за теб.

Трудно, трудно се чисти пустата плесен,

всичко е влажно и сиво навред.

Моят съвет! От днес забрави ме,

искам да плувам сам, в мътни води.

Много съм мислил ако искаш вини ме,

нова пътека в мен се роди.

В.Й. 23.02.2016г.

 

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??