Nov 4, 2008, 11:29 AM

Всичко ми отне 

  Poetry » Love
450 0 2

Защо ли плача пак

и сърцето пак боли?

Мислех, че забравих как

ти го нарани.

 

Но щом отново срещна твоите очи,

всичко се завръща,

пак познатите сълзи

в болка се превръщат.

 

Спри да съществуваш ти за мен -

така и болката ще спре.

Но преди това кажи ми как така за ден

от любов всичко ми отне?!

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??