Jul 28, 2013, 9:27 PM

Всичко правя със финес 

  Poetry » Other
477 0 6

Всичко правя със финес:
стойка, шпиц, усмивка, длани.
На висилка – при въртеж,
на земя – салта ковани.

Ако лин'я наруша
и огъна коленете,
публиката я теша
със целувка от ръцете.

В уредите чудеса
правя, сякаш много леко
и след шеметни салта
поглед вдигам надалеко.

Публиката на часа
аплодира с възглас „Браво!”
Аз от пейката глася
най-високото стъпало.

На гърдите ми медал 
да окачи лично Йовчев,
до последно се раздал
за отбора, чест и още

нещо, за което знам
само аз: след тази зала
ме очаква с много плам
най-желаната похвала.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??