Apr 12, 2011, 9:58 AM

Всичко за мене си Ти Тук Сега 

  Poetry » Love
879 0 15

Пролетен полъх си в моя живот,

цъфнали нежни, уханни цветя,

яркото слънце в деня ми безбрежен,

капчици бистра и свежа роса!

Вятърът палав, косите ми рошещ,

пъстрата бликнала в небето дъга,

пухкави облаци, плуващи весело,

мамеща нощем сияйна Луна!

Всичко в Света е събрано в Сърцето  ти,

всичко в очите ти е Светлина,

всичко е сякаш част от Душата ти,

всичко за мене си Ти Тук Сега!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??