Отдавна беше,
не помня точно,
занемарили са се датите,
но старият клошар,
избръснат
като никога,
си пиеше ракията
с невидимия свой приятел
и кимаше с глава
и тайничко
го съжаляваше,
че няма плът и кръв
и не може да изпита
всяка болка.
© Мария Василева All rights reserved.