Oct 31, 2008, 9:40 AM

Всяка жена..... 

  Poetry » Humour
691 0 2

Всяка хубава жена,

има си по двама тя!

Всяка сладурнка е добра,

мине ли край тебе тя!

Купи и нещо за късмет,

тя ще бъде твоя за ден!

После друга ти си избери,

дано със нея повече да ти върви...

© Дива Самодива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??