Apr 6, 2008, 10:38 AM

Всяко нещо 

  Poetry
504 0 3
Всяка едничка сълза по лицето
стича се и се впива, оставя следа.
Всяка болка, горяща в сърцето,
изпраща надеждата далече сама.

Всяка дума, почувствана нощем,
пленява ни някак плахо насън...
Като трепет, докосващ ни още,
или като полъх на вятър отвън.

Всяка звездичка блести в небето,
напомня мечтите, родени преди,
със своя пламък ни връща детето,
без което сякаш сме малко сами...

Всяко чувство, постъпка и глас
носи със себе си някакъв цвят,
означава различно нещо за нас,
а понякога може би целия свят!

© Ирен Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за прекрасните думи!
  • Толкова си мъничка...а толкова мъдра!
    Много хубаво казано и написано. с обич.
  • Всяко нещо, което ни заобикаля, остава трайни следи в съзнанието ни. И ти си се докоснала много емоционално и образно до тях. Поздравявам те!
Random works
: ??:??