Apr 3, 2019, 2:38 PM

Вулкан 

  Poetry » Erotic
603 0 2

ВУЛКАН
Вили Димитрова - liche

 

Между хълмовете бели -
гориста планина.
Тихо под върха се гуши
злачна долчинка,
а под нея се е скрила
знойна пещера.
Вълшебна тъмнина...
Гореща тишина...
Плавно ти по склона се спусни,
нежно в пещерата надникни - 
неръкотворен огън там гори.

Леко влез и разходи се - 
вулкана в мене угаси.

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??