May 16, 2008, 6:31 AM

Вяра 

  Poetry
660 0 5
 

Глухарче съм

и всеки вятър ме разхвърля,

после всичкото... ме умножава.

© Илиян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??