Jun 18, 2007, 5:52 PM

Вярността си ти предавам 

  Poetry
1029 0 2
Все съм тъжна, все плача...
Писна ми да живея по този начин!
Не харесваш това, че те ревнувам,
изглежда за теб нищо не струвам!

Ще спра, щом те дразни това,
макар да е просто знак, че силна е любовта.
Дори да ми е трудно, ще се справя,
на краката си ще се изправя!

Обичам те и за теб на всичко съм готова...
Способна съм дори да вляза в гроба!
Плакала съм, чакала съм много време,
сега ангел на криле ще ме вземе!

С тези редове те убеждавам,
че вече ще ти давам
свободно да се държиш с други жени,
но не се увличай ти!

Вярвам ти, защото те обичам,
няма да те преследвам, няма по теб нахално да тичам...
Животът ти не съм само аз, осъзнавам,
ето сега вярността си ти предавам!

Любов като моята никъде няма,
толкова истинска, без капка измама!
Радвай се на свободата,
но не забравяй за мен-на живота ти жената!

За теб съм пила отрова,
за теб съм готова живота си да преровя,
за да открия в себе си това,
което имам и за тебе пазя!

Скътана нейде в сърцето,
още с лика на детето
в мен се крие онази магия,
която за теб от другите крия.

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??