Jun 22, 2021, 11:42 PM

Вярвах ти 

  Poetry » Love
298 0 0

Вярвах ти сляпо,

до болка 

И те обичах какъвто си-

лош и добър. 

Сърцето си ти дадох-

като жертвеник пред олтара, 

показах ти спящото си дете. 

Щастлива бях, 

че те има и си до мене, 

дадох ти всичко и ти го взе. 

Но поиска още, а нямах...

Дано другата повече да ти даде. 

 

 

                                                    2010г.

© Тони Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??