May 22, 2022, 9:03 PM

Вярвам 

  Poetry » Other
172 0 0

Силно вярвам - и този ден ще дойде! 
Ще се смеят -  аз с тях ще се смея!
Ще плачат -  аз с тях ще плача!
Ще помнят - аз с тях ще помня!
Ще обичат - аз с тях ще обичам!
Когато всички имаме малко. 
Когато се лишим от копнежа за всичко. 
Силно вярвам - и този ден ще дойде! 
Търпеливо чакам .
Все някога - и този ден ще дойде...

© Елина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??