Вярвам в мечти.
В чудеса. И в усмивки.
В сънища тъмни
и неразгадаеми.
В ежедневното
неизбежно обичане.
В малките щастия.
И в малките тайни.
Вярвам в приказки.
В щастливи развръзки.
В романтичното
залезно вричане.
В нечии стихове -
невинни и дръзки.
И в надеждата
за обичане.
Вярвам в пътища.
В хора. И в истини.
В топлината
на дом и огнище.
В тихи стъпки.
В сълзи на пречистване.
В любовта, без която
не мога да дишам.
© Нели Вангелова All rights reserved.