Dec 1, 2020, 8:32 AM

Вярвам, Вярвам, Вярвам 

  Poetry » Phylosophy, Other
406 4 8

Ще се усмихна напук!

Трудностите разбиват, 

но аз още съм тук!

Пътища се намират

щом се търсят такива, 

и отново се сливат

във алея красива. 

 

Мракът гони се с блясък, 

болката, със лечение. 

Път ме чака нататък 

с Вярата за Спасение, 

с Вярата в Любовта, 

с Вярата във Христос. 

Следвам свойта съдба, 

а на всеки въпрос 

се надявам, напред, 

отговор да намеря. 

 

И се чувствам поет 

с Вярата си във Нея!

 

30.11.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??