Jul 16, 2006, 10:07 AM  

Вятърът 

  Poetry
609 0 4

Той броди все,

по пътища безкрайни.


Заплита се

в косите ни –

без свян...


Свидетел на безброй

незнайни тайни –

неуловим,

свободен,

прям.

 

Ту, весел тича –

през полята.


Ту пък,

от ярост е пиян...


След туй притихва,

чак, когато съзре,

че е ужасно сам.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??