Заигра се вятърът с купчина листа.
Вдигна ги във въздуха, свирна със уста.
Бързо се намушка в някакъв комин,
котарак подгони, задави се със дим,
после се притули някъде...Не знам.
Каза, че е тъжно да играеш сам.
© Радка Миндова All rights reserved.
Позздрави!