5.11.2019 г., 18:06 ч.

Вятърът 

  Поезия » Пейзажна
502 2 4

Заигра се вятърът с купчина листа.

Вдигна ги във въздуха, свирна със уста.

Бързо се намушка в някакъв комин,

котарак подгони, задави се със дим,

после се притули някъде...Не знам.

Каза, че е тъжно да играеш сам.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??