Отново съм сам в мрака,
само самотата и отчаянието са с мен.
Жадувам за нечия добра и ласкава дума,
но единствено воят на вятъра отговаря.
Единствено природните сили са тук,
приветстват изтерзаната ми душа.
Но странно, не долавям враждебност у тях.
Напротив, усещам само топъл, приятен вятър -
Вятърът на промяната.
© Васил All rights reserved.