16.09.2008 г., 13:49 ч.

Вятърът на промяната 

  Поезия » Друга
707 0 0
                 

 

 Отново съм сам в мрака,

 само самотата и отчаянието са с мен.

 Жадувам за нечия добра и ласкава дума,

 но единствено воят на вятъра отговаря.

 

 Единствено природните сили са тук,

 приветстват изтерзаната ми душа.

 Но странно, не долавям враждебност у тях.

Напротив, усещам само топъл, приятен вятър -

Вятърът на промяната.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??