Jun 18, 2010, 12:18 PM

Въже 

  Poetry » Love
670 0 4

                            Въже

 

С изгарящи от нетърпение и страх ръце,

захващам тая заран рано да плета въже.

Възел по възел ще заплитам, да е здраво,

всеки от тях по белег нейде ще остави.

Първи възел - да ни върже заедно навеки.

Втория  -  да се кръстосат нашите пътеки.

Следващия – възел от желания, мечти и страсти.

После друг - да зная вечно със кого си, как си.

Възел нов – да ме привърже с тебе със усмивка -

вържи ме бързо с него, та да не съм ревнивка!

Труден възел - да завържа моите тревоги.

Друг по-труден – преплетен от любов и огън!

После се редуват възли - музика и песни,

ред успехи трудни и кошмари лесни…

И… ако някога ми втръсне да ги връзвам,

ще те оставя, ще си тръгна, без да бързам!!!

 

 

 

 

 

© Касияна Винева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??