Кожухът разкъсан точно пред зимата.
Във вълчите стъпки месечинки-жълтици.
Кърваво стене каквото сме имали.
Другаде с други замина вълчицата.
Въпреки всичко обичаме някого
и по нощите разделите пием.
Тез що ни любят, тях ги не чакаме.
Тез що си тръгват - ей по тях вием.
© Красимир Дяков All rights reserved.