Mar 27, 2009, 8:01 PM

Вълнения 

  Poetry » Love
625 0 4

 

Отново от любовната арена

поглеждаш ме с очи на ястреб зъл.

Нима душата ми е омърсена -

на острова безгрижен съм дошъл...

 

Не искам за живота си прегради -

и ти да бъдеш мой суров съдник.

Не търся обич с болка или свади -

от ревност изтъкани всеки миг...

 

А ти любов загадъчна, сърдита -

долиташ тук с раненото крило.

И стари чувства се прелитат -

телата ни събират се в едно...

 

28.09.2008 г.

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??