~~&*~
И нека те завърна
Пак при Приказката твоя~*
И нека ти припомня
Пак ~*
онези искрени слова...
Онез Вълшебни думи~*
Отдали мен на Теб
ВЪВ БЛИЗОСТ НЕЖНА!...
Говорещи
За Ласка...
И ДУША
~~&*~
НЕКА ТИ ПРИПОМНЯ!!!
Пак...
Чрез Приказката своя~*
аз...
за ОНЯ СВЯТ!...
Втъкан във Спомен-Цвят,
Стоящ на дъното
На пещера вековна...
Във град изгубен
Под Деветата Земя~*
И за една жена МИЛЕЕЩА...
Над твойта гръд огромна
Привела кротичко глава~*
Аааххх!
ВЪЛШЕБНИК СТАР!!!
И страшен...
За много други
УЖАС...
Див кошмар~*
За мене НЕЖЕН!
ТОПЪЛ ДАР~*
Крило на Ангел...
Покрило моята снага
Притрепваща в ръцете ти...
Греховно искаща и търсеща
Със устните
ДУШАТА ТИ~*
И ХИЩНО ТЛАСКАЩА
Към Миналото ти на Крал...
ПОМНИШ ЛИ!?
~~&*~
Стоя облечена във свян...
ГРЕХОВНО НЕЖНА СЪМ~*
А Ти си...
СТАРОВЕКОВЕН ДЪБ
Голям...
Със впити корени
Във дъното на Тайна пещера,
В Десетата Земя
Населена със Ангели~
Кроящи нашата Съдба
~~&*~
КРАЛ!!!
~~&*~
Аааххх...
ВЪЛШЕБНИК СТАР
Със поглед ОКЕАН!!!
Аааххх...
Събличаш бавно моя Свян
И ставам бляскаща
И искаща Звезда...
По Стълбата на Времето
При Тебе слезнала~*
Преминала през всичките недра...
От Първата... та чак в Десетата~*
Последната
ВЪЛШЕБНАТА ЗЕМЯ!!!
Населена...
Със Същества без пол
НО С ЦВЯТ на Виолетова Дъга
И с глас нечувано трептящ
И НЕЖЕН...
Благ
~~&*~
ПРИПОМНЯШ МИ...
А аз увиваща съм
В тебе
Плачеща лоза~*
И ОМАГЬОСВАЩ МЕ!!!
Аааах...
Душата взимаш ми!!!
БАВНО ВЛИЗАШ В МЕН...
И в дирите ти плавни
Раждат се...
СЛЪНЦА~*
Цъфтя...
А уж съм Плачеща лоза~*
Ликът ТЪГА МИ Е...
~~&*~
ЗАВЪРНА МЕ...
При тебе ще остана,
Защото вече пленник съм~*
При все Зорница ясна...
Във твоя скут уханен
ЩЕ ОСТАНА~*
Лоза втъкана
В Твоята Душа...
ЗАЩОТО~*
Без Душа остави ме...
И скри я...
В дъното на Стара пещера -
Във свойте корени
ЗАРИ Я~*
ЗАВЪРНАХ ТЕ!!!
При все, че аз при Теб
се спуснах...
По стълбата на Мъдроста~*
ПРЕГЪРНА МЕ!!!
Покри ме с Нежност...
Тъй дълго чакала Мига~*
Звездица от Вселената -
ИЗТРЪГНА МЕ!!!
С Магия нежна
ПРИКОВА!!!
Вълшебнико,
ГОВОРЯ ТИ!!!
Завърнат спомен съм...
ЗА ДУШАТА СВОЯ
Идвам си
~~&*~
22 октомври 2010 г
Във тези свои думи...
Уханна цветност вплетох~*
В перце от крилото ти
Завих я...
На гръдта Ти Огнена
Положих я...
И в Свят-ДЪГА
Аз скрих я~*
Л-Е
~~&*~
ВЪЛШЕБНИКО!
Говоря ти~*
© Л-Е All rights reserved.