Aug 22, 2016, 6:17 PM

Вълшебно 

  Poetry » Other
314 0 6

Вълшебно е това усещане

за вечност и любов...!

Докосващ миг - преодолял

времето и пространството,

за да се докосне до времевия

поток от златна светлина...

Която ни обгръща в света

на мечтите и любовта!

Вълшебно е!

Когато те докосвам с нежност...

когато усещам пулса на твоето сърце...

Вълшебно е!

Ухае на люлякови нощи -

под звездния воал на вечерта!

Вълшебно е!

Завинаги в твоя свят оставам...

в една галактика от звездна красота!

 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??