Вълшебно е това усещане
за вечност и любов...!
Докосващ миг - преодолял
времето и пространството,
за да се докосне до времевия
поток от златна светлина...
Която ни обгръща в света
на мечтите и любовта!
Вълшебно е!
Когато те докосвам с нежност...
когато усещам пулса на твоето сърце...
Вълшебно е!
Ухае на люлякови нощи -
под звездния воал на вечерта!
Вълшебно е!
Завинаги в твоя свят оставам...
в една галактика от звездна красота!
© Катя Все права защищены