Feb 13, 2010, 8:38 PM

Вълшебно цвете 

  Poetry
889 0 2

Вълшебно цвете

Ти цвете си, със нежен аромат
в омарата на дългите ми, прашни дни.
Как сътворен е твоя свят,
че караш ме да грея от мечти,
да чувам песента на ручейче
от думите ти нежни да звучи
и аромата ти да вдишвам, пролетен,
на дъхави цветя и омайни треви!
Как зимата в душата ми прогонваш,
дарявайки ми твойта топлина...
Как любовта на слънцето изпращаш
по влюбените птички и цветя,
дъжд пролетен за да измие
душата ми, ранена от прахта!

© Вени Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??