Mar 20, 2007, 8:50 AM

Вълшебство 

  Poetry
518 0 2
Дребна мидичка, изгубен поглед
в синевата... Пусти мигове!
Сред магията - издул платната кораб,
топъл полъх на море и... стихове!
Мрежи от лъчи, блестящи капчици
се сипят... Райски звън!
Приютена обич, ситни детски стъпчици,
пърхащи криле в безплътен сън!
Разтуптяна нежност, тихи облаци
се сбогуват... Жива приказка!
Прилив лек, целувки неприпомняни,
тръпнещи вълните викат ме!
Изтъняла призрачност, преливен шепот
в тишината... Древни митове!
Дребна мидичка, изгубен поглед
в синевата... Пусти мигове!



© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??