Feb 11, 2010, 12:02 PM

Вълшебство 

  Poetry » Love
2985 0 38

 

Разтапя погледът ти страстен,

ръцете ти - същинска лава.

Изваяна от твойте ласки,

по-млада и красива ставам.

 

В прегръдката ми се пречистваш,

от извора ми пиеш с шепи.

Пленен от моя свят разлистен,

по-истински и влюбен - светиш.

 

В едно душите ни се сливат

и шепнат устните ни нещо...

Когато любовта е жива,

мигът изпълва се с вълшебство.

 




© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??