Jan 4, 2013, 4:10 PM

Въпрос 

  Poetry » Love
543 0 0

Обходих с мислите си

в танца на нощта земя.

Търсех изгубеното пламъче

на любовта сред самотата.

И веднъж под лунната дъга

срещнах ято бели лебеди.

Те носеха разплакана жена,

над море от вълни разпенено.

Там в нежната изстрадала душа

пламъчето бяло аз намерих.

Но как при себе си да го държа,

да се превърна ли във лебед?

 

© Йордан Малинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??