Dec 22, 2012, 7:51 PM

Въпрос 

  Poetry
399 0 1

 

 

 

                                           Човек без сянка,

                                              дърво без корен,

                                                 дума без букви,

                                                    песен без глас,

                                                        пролет без цвете,

                                                             пушек без огън

                                            Нали не мислиш, че това съм аз?

© Рада Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??