Sep 11, 2022, 9:16 AM

Въпроси 

  Poetry » Love
182 0 2

       

  Въпроси

 

Обичам или не,

живея или не?

Душата ми е пламък и изгаря.

Сънувам или не,

танцувам или не?

Животът никога не се повтаря.

 

Прекрасен ли си ти?

Изглеждаш мълчалив.

С коси започнали да посивяват.

Щастлив ли си, кажи!

Сънуваш ли мечти?

Очите ти без блясък ли остават?

 

Въпросите тежат,

въпросите не спят.

Дори във утрото те ме преследват.

Ще бъдеш ли със мен

във дългия ми ден,

във който чувствата не остаряват?

 

                       Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • M1234567891 (Миночка Митева), много благодаря!
  • Колко много въпроси остават без отговор, но вътрешно се надяваме, че дълго време ще сме заедно, до оня миг, когато единия си тръгне...!
Random works
: ??:??