Apr 8, 2009, 10:16 AM

Въпроси... 

  Poetry
935 0 4

Разкъсван съм от множество въпроси,
задавани от мен на мен за сетен път.
Разкъсван съм, душата моя проси,
да се измъкне от затворения кръг.

Опитвам всеки път да ги избегна,
но няма начин, отговорът търся.
Опитвам се да се протегна,
и като плод да го откъсна.

На кръстопътя пак заставам,
главата този път нагоре вдигам.
Решението за въпросите си имам,
но него ли наистина аз искам?

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??