Apr 18, 2007, 11:38 AM

Въпроси-отговори 

  Poetry
583 0 3
 

Откъде се пръкна и ти, бе момче?

Не бъркай със пръст във мойто сърце.

Самата не зная коя съм, от къде?

Аз съм просто Нели и пиша сихове.


Често предпочитам да медитирам -

мир и спокойствие май така намирам.

Лежа си с часове, като заспала.

Така съм нито чула, ни видяла.


Проблеми ли имаш? - попита ме днес.

Защо проявяваш към мен интерес?

Аз съм безполова - просто приятелка.

Една голяма, непоправима мечтателка.


Искам на всички тук да помогна

и своите проблеми да превъзмогна.

Искам  любов и за мене да има.

Това ми е мечта - уви, непостижима.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • благодаря ви момичета!
  • Интересен стих
    Браво!!!
  • Ще има много любов за тебе, Нели!
    Поздрави за хубавия стих!
Random works
: ??:??