Dec 18, 2008, 7:14 AM

Въпроси, този път с отговори 

  Poetry » Other
457 0 3
Чувства ли?
Забравих вече как се чувстваше.
Истинска ли съм?
Изгубих се в преструвките...
Сама ли съм?
Да, сама, в измислен свят изгубена.
Помощ ли?
Няма да откажа...
Какво очаквам?
Може би разбиране...
Каменна ли?
Така най-лесно е.
Да, защото иначе съм крехка и чуплива.
Истината ли?
Трудно се намира истината сред лъжите.

Някой ден ще разбереш...

Истината е изписана в очите...
Думите не могат да опишат чувства скрити...
Думите не могат да закърпят сърцата ни разбити.

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • добре казано и отново на ниво
  • Каменна ли?
    Така най-лесно е.
    Да, защото иначе съм крехка и чуплива.
    не си от хората, които са поемали по лесните пътища на живота - да си крехка и да оцеляваш-това ти подхожда повече
    браво за стиха ти!
  • Бравоо Обичам тее ()()()
Random works
: ??:??