Jul 9, 2008, 9:32 AM

Върни се 

  Poetry » Love
870 0 1
 

Върни се

 

Върни се! - жалък стон.

Върни се! - изрева жена.

Върни се, моля те, върни се,

какво ще правя аз сама.

 

Сама съм в тази тъмна вечер,

тъй дълга, черна е нощта,

а аз съм млада и страхлива,

и ме е страх сама в дъжда.

 

О! Не! - Там някой плаче,

а може би си ти това.

Стоиш от мене надалече

и тебе те е страх в нощта.

 

Върни се! Моля те, ела!

И нека с тебе двама плачем,

сами под тази зла Луна!

 

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??