Mar 17, 2019, 11:06 AM

Върни си я! 

  Poetry » Free verse
393 0 0

Върни си я!
Целувай я, прегръщай я!
Но не забравяй - щом била е с друг,
дали останала е същата?
Върни си я, прегърни я силно!
Запитай се обаче дали те иска тя,
дали пък вече не е минало!
Върни си я, но вгледай се в очите и!
В тях крие се поредната лъжа...!

© Антония Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??