Пътят ни отдавна не е
магистрала.
Кръстовище е.
За жалост – кръгово.
Въртележка на думи
и чувства,
на всепризнати истини, на вечни тайни.
Въртележка – забързана уж, а спряна
в мига на абсурдното ни колебание.
Пътят ни отдавна не е
магистрала.
Въртележка е -
от която ми се повръща !!!
© Полина All rights reserved.