Feb 10, 2017, 1:43 PM

Вървете по дяволите... 

  Poetry » Civilian
1301 3 7

Вървете по дяволите,
твари коварни,
душащи света безгранично!
Носете със здраве
до гроб капитали -
с убийствена алчност и хищност!...

Държави рушете,
народи изтребвайте!
Тровете природните извори!
Поробвайте с кредити,
с дългове бедните...
Безспир мафиотствайте, изроди!

Черпете пияните,
бесни безсрамници!
Подкупвайте!... Купища трупайте!...
Умира от рани
Земята, измамници...
Но Космоса може да купите!...


Марин Тачков
9 февруари 2017 г.

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??