Jul 12, 2007, 3:21 PM

... Върви! 

  Poetry
913 0 6
Иска ми се да не плача.
Да не потъвам бавно в здрача.
Да не виждам как във ъгъла лежи
сърцето ми, опръскано с лъжи...

... но уви!

Захвърлени са спомените мили,
сред жар угасват полуживи.
Проблясват леко в пепелта сълзи,
а уж още ме обичаше, нали?

... дали!?

Ръцете се протягат вяло.
Устните - изтръпнали до бяло.
Съществото цяло в мен боли,
а душата тихичко шепти...

... Върви!

11.07.2007 год

© Ивета Лъскова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??