Jan 24, 2006, 11:49 PM

Върви си... 

  Poetry
917 0 4

За мен недей мисли,

върви напред без да се обръщаш,

само спомен си за мене ти,

спомен моля те недей да се завръщаш...

Забрави че някого те обичах,

за тебе давах и живота си дори,

с думи гальовни те наричах,

когато оставахме сами...

Но вече всичко свършва,

не изричай думата "прости".

Помни в живота всичко се завръща,

от него ще си наказан ти...

Аз ще си тръгна по пътя,сама,

Нямам нужда от твоите лъжи.

Моя любов е вече смъртта,

душата ми в Ада ще гори...

© Биляна Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??