Mar 22, 2016, 9:12 PM

Върви си 

  Poetry » Love
393 1 0

Не се страхувай!-

няма да ти преча.

На шега не бих

го сторила дори...

Не се обръщай!-

поеми далече,

защото иначе

по-силно ще боли...

Ръце ли бяха това

или факли горящи?...

Като диваци...

изгарящи в срам.

Как е възможно

през устата

да вдишваме пламъци?

На това ли се казва-

"любов"-аз незнам...

Не ме забравяй!-

просто приюти ме..

дълбоко в теб,

зад тайничка врата

ме заключи...

Изхвърли ключът

зад себе си,

че някой ден

би могъл

студа в сърцето

да те изкуши!

© Нони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??