Вървя към нови светове
Реших без страх да мина през живота,
не съм сама, когато Ти си с мен!
Бях разпната на моята голгота,
за да открия свят със обич сътворен!
Сега съм тъй спокойна, търпелива!
Вървя и вече зная накъде!
Повярвах, че ще ме запазиш жива,
за да открия още нови светове!
20.10.2011г.
© Валентина Харизанова All rights reserved.
Минка ,прекрасно е ,когато знаем на къде да вървим!!!Но пътят никак не е лесен и трябва много упоритост, воля и постоянство!!!
Благодаря и на теб!!!
Мими,благодаря и на теб!!!
Спокойна вечер и за теб!!!