Nov 15, 2008, 7:31 PM

Във вихъра на полка 

  Poetry » Love
601 0 15

 

 http://www.vbox7.com/play:71a37906

 

През слънчеви лъчи към теб поглеждам,
искриш, обляна цялата във злато.
С огнена колесница в небето те отвеждам,
душите ни упойва дъхът на лято.

Ще ти покажа вълшебствата на този свят,
в блясък е окъпана под нас Земята.
Напълни очите си с багрите на всеки цвят,
подарявам ти вечността и красотата.

Чудесното утро е прелюдия към обичта,
в сърцата възторжена емоция кипи.
Изпълваме деня си с безкрайна топлина,
жизнерадостна полка за нас звучи.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??