May 24, 2008, 10:47 PM

Възбуждаш ме!!! 

  Poetry » Erotic
3556 0 6

Да бъдеш с мен искам сега,

да ме възбуждаш силно искам аз.

Да ме целуваш силно искам аз,

да усещам просто страст,

да ме любиш до полуда,

да не мислиш изобщо за друга,

искам само от теб това -

да ме направиш твоя искам точно сега.

Прави с мен каквото поискаш,

прави с мен това, за което мечтаеш,

направи ме луда, не искам нищо друго,

искам само това - да бъда твоя поне само сега.

Възбуждай ме, целувай ме, люби ме, гледай ме,

искам да гледаш как се възбуждам сега,

искам да усещаш в мен страстта,

не мисли за другата, усети в мен страстта

и ме люби до полуда, не мисли изобщо за другата,

тя не заслужава, тя не е като мен да прощава.

Как ме гледаш, направо умирам, как ме възбуждаш,

направо не издържам, как ме любиш, помня аз,

как ме искаш, зная аз!

 

 

 

© Албена Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??