Oct 10, 2015, 8:05 PM  

Въздишка 

  Poetry » Love
272 0 0

Лято нежно си отива,

есен тъжна го замени

и сърце без теб унива,

уви, във печални дни.

 

Вехнат розите навън,

аромат не пускат те,

любовта е мечта, сън,

далеч си, мило дете.

 

Докато четеш този стих,

чуй гласа ми кротък, тих -

въздишка отрони ми душата,

че изчезна нейде светлината!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??