Любовта е опиат
в живот на далечина,
в живот на непредсказание
Тя е свобода.
Моят въздух, моята душа,
моето небе и всичко под което газиш.
Държа те на тревата,
небето е синьо,
въздухът е чист,
слънцето огрява.
Мислите са спрели.
Снегът се топи.
Раят е пълен, безкраен.
Цвят и цветове,
облаци и залези .
Мисли и надежди,
небрежно е лятото,
небрежно е и времето.
Пътят към твоя
дом е труден.
Мозъкът ми отказва....
Не ща и не искам да
се връщам там,
където ще загубя ума си
Искам да свърши!!!
© Владимира All rights reserved.