Apr 27, 2019, 8:25 PM

Възкресение 

  Poetry » Love
505 2 0

"За да възкръснеш, трябва първо да те предадат..."
Е предадоха ме...
и възкръснах...
По-силна станах от преди!

 

Болеше ме, но някак,
сърцето ми пърченцата си подреди...

 

Не се забравя болката обаче!
И не спира някакси, уви...

 

Може би боли, защото те обичам
Но нямам сили за "Прости!"...

© Мария Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??