Apr 30, 2009, 6:17 AM

Възможно ли е 

  Poetry » Love
536 0 9




Навярно с тебе ще се разделим
след месец, два, а може би година
и сладката любов ще загорчи…
Възможно ли е тъй да се разминем?

Нанякъде ще тръгнеш ти, а аз,
ще поема нови пътища в живота,
с други хора и в различен свят…
Възможно ли? А дали ще мога?

Навярно с тебе ще се разделим,
След месец, два, а може би година,
но ти сега си тук така любим
и невъзможно е да се разминем.

 

 

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??